Blog

Pe blogul nostru veți afla ultimele noutăți din domeniul mobilei la comandă, cele mai noi tendințe în cadrul arhitecturii de mobilier precum și alte știri din zona arhitecturală.

trend-uri-design-interior

Tendinte design: 10 trenduri pe care trebuie sa le stii in 2016

Avand in vedere ca 2015 s-a incheiat, ar fi timpul sa fim atenti la tendintele indicate de expertii din industria designului interior in anul ce vine. Pe masura ce viata devine din ce in ce mai ocupata si mai stresanta, casele noastre ne-au devenit sanctuare. 4.7 / 5 ( 4 votes )

aplicare-cant-abs-mobila

Aplicarea automatizata a cantului ABS

Astazi ne-am gandit sa va aratam cum functioneaza masina care aplica in mod automatizat cantul de ABS. Dorim sa va amintim ca acest cant aplicat automatizat nu se compara cu solutiile manuale de canturi.

seron-2030-cnc-router

Routerul CNC Seron 2030 folosit de catre Bodnar Production

Routerul CNC Seron 2030 Professional este o masinarie proiectata si fabricata in Polonia. Aceasta este precisa, proiectata sa opereze diferite tipuri de designuri, chiar si elemente 3D in intregime. Acest router este utilizat pentru taierea diferitelor materiale precum: lemn, PAL, MDF, OSB, plastic (Plexiglas, PVC, HPL, etc.) si compusi (dibond, alucobond). Structura routerului este realizata […]

functionarea-routerului-cnc

Cum Funcționează un Router CNC?

Ce este tehnologia CNC şi care sunt beneficiile ei comparativ cu maşinăriile manuale? Tehnologia CNC nu este foarte complicată, routerul este o unealtă controlată de un computer. Devine mai complicată atunci când iei în considerare cum controlează computerul acest router.

flexibilitatea-prelucrarii-cnc

Flexibilitatea Prelucrării CNC

Un beneficiu deţinut de majoritatea tipurilor de routere este flexibilitatea acestor. Din moment ce aceste maşini sunt controlate computerizat, crearea unei piese noi e la fel de uşoară că încărcarea unui nou program. Acest lucru duce la un alt beneficiu: comutarea rapidă.

Ce Este Un Router CNC pentru Lemn?

Ce este un router CNC? Un router CNC este o maşină controlată computerizat ce se utilizează în tăierea diferitelor materiale dure precum lemnul, aluminiul, oţelul, plasticul, etc. CNC este abrevierea de la computer numerical control. 4.3 / 5 ( 3 votes )

Router CNC - Prelucrare Lemn

Avantajele Prelucrării Lemnului cu Ajutorul Unui Router CNC

Aplicaţiile specifice routerelor diferă de la o maşină la alta, acestea fiind utilizate într-o varietate de industrii. În continuare sunt prezentate câteva dintre beneficiile oferite de acest tip de tehnologie. Automatizarea Primul beneficiu oferit de toate tipurile de routere CNC este automatizarea. Îndemânarea/ pregătirea operatorilor poate fi una foarte redusă sau chiar inexistentă. Multe din […]

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×