Ce Este Un Router CNC pentru Lemn?

Ce este un router CNC?

Un router CNC este o maşină controlată computerizat ce se utilizează în tăierea diferitelor materiale dure precum lemnul, aluminiul, oţelul, plasticul, etc. CNC este abrevierea de la computer numerical control.

Routerul CNC poate efectua mai multe activităţi care, de obicei, sunt realizate de mai multe maşini precum: fierăstrău, maşina de găurit, modelator, etc. De exemplu, routerele noastre pot grava foarte rapid şi cu mare precizie modelul dorit de dumneavoastră pe orice piesă de mobilier doriţi.

În mod normal, un router CNC produce lucruri consistente şi de înaltă calitate ce îmbunătăţesc productivitatea şi ne ajută să vă oferim produsele dorite într-un timp scurt. Acest tip de router poate produce la fel de eficient un singur produs sau o multitudine de produse identice.

Automatizarea şi precizia sunt beneficiile principale pe care un router CNC le aduce.

Router CNC - Prelucrare Lemn

Router CNC – Prelucrare Lemn

Nu contează dacă doriţi un produs, sau mai multe identice, specialiştii noştri le vor realiza exact după preferinţele dumneavoastră.

Pentru controlul realizării pieselor 3D, routerul lucrează într-un sistem de coordonate Cartezian (X, Y, Z). Vă invităm să vedeți cum functionează și ce caracteristici are în articolul Routerul CNC Seron 2030 folosit de catre Bodnar Production.

Noi realizăm designul dorit pe computer, într-un program CAD/ CAM, iar apoi vom programa routerul să realizeze automat piesele dorite de dumneavoastră.

Acest router este ideal atât pentru cei pasionaţi (hobby), cât şi pentru proiectări în domeniul ingineriei, dezvoltarea produselor, sau artă.

Dacă aveți întrebări, doriți informații suplimentare, sau doriți să plasați o comandă de mobilier sau de piese frezate CNC, nu ezitați să contactați unul dintre specialiștii noștri prin formularul/ numerele de contact.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×