Router CNC - Prelucrare Lemn

Avantajele Prelucrării Lemnului cu Ajutorul Unui Router CNC

Aplicaţiile specifice routerelor diferă de la o maşină la alta, acestea fiind utilizate într-o varietate de industrii. În continuare sunt prezentate câteva dintre beneficiile oferite de acest tip de tehnologie.

Automatizarea

Primul beneficiu oferit de toate tipurile de routere CNC este automatizarea. Îndemânarea/ pregătirea operatorilor poate fi una foarte redusă sau chiar inexistentă. Multe din maşinăriile de tip CNC pot funcţiona fără supraveghiere în întregul proces de producţie, permiţând operatorului să efectueze alte sarcini în acest timp. Automatizarea aduce şi beneficii secundare precum: reducerea numărului de erori cauzate de oameni, permite prezicerea timpului de producţie pentru fiecare piesă, reduce gradul de oboseală şi stres al operatorului.

Precizia prelucrării CNC

Al doilea beneficiu major al tehnologiei CNC este precizia şi acurateţea realizării produselor finale. Routerele CNC de astăzi sunt dotate cu o rată tipică de precizie în intervalul de la 0,05 până la 0,10 mm și au o repetabilitate bună sau mai bună de 0,02 mm. Acest lucru înseamnă că o dată ce programul este verificat de pot produce cu uşurinţă doua, trei, sau chiar mii de piese identice cu aceiaşi precizie.

Limitări

Maşinăriile sunt proiectate să realizeze un set de funcţii şi nu au aceeaşi mobilitate precum oamenii. Noile modele sunt mai evaluate, devenind multitasking şi mai flexibile. Chiar dacă mai exista anuminte limitări, producătorii le îmbunătățesc utilizând metode mai creative pentru a depăşi limitele.

Aptitudini încorporate

Atâta timp cât maşinăria este controlată computerizat, nivelul de instruire necesar al operatorilor este mult mai redus în comparaţie cu nivelul necesar pentru o maşină de prelucreare convenţională.

Dacă aveți întrebări, doriți informații suplimentare, sau doriți să plasați o comandă, nu ezitați să contactați unul dintre specialiștii noștri prin formularul / numerele de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×