seron-2030-cnc-router

Routerul CNC Seron 2030 folosit de catre Bodnar Production

Routerul CNC Seron 2030 Professional este o masinarie proiectata si fabricata in Polonia. Aceasta este precisa, proiectata sa opereze diferite tipuri de designuri, chiar si elemente 3D in intregime. Acest router este utilizat pentru taierea diferitelor materiale precum: lemn, PAL, MDF, OSB, plastic (Plexiglas, PVC, HPL, etc.) si compusi (dibond, alucobond).

Structura routerului este realizata in intregime din otel. Aparatul este echipat cu un sistem de operare “prietenos” care este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru operatori mai experimentati.

Aceasta versiune profesionala a routerului are structura consolidata si permite prelucrarea materialelor mai dificile datorita axurilor de mare putere si a dimensiunii mai mari a uneltelor.

De asemenea este posibil sa se mareasca suprafata de “curatare”/ taiere pana la 500 de mm si sa permita utilizarea de optiuni precum: unghiuri agregate si axe deviate in intervalul +/- 90 grade.

Caracteristici principale ale routerului CNC Seron pentru Lemn

Design

Routerul este realizat in intregime din otel, iar in timpul procesului de productie aceasta se depresurizeaza si prelucreaza cu mare precizie. Structura sa este construita din pereti grosi de oțel sudati care il fac rigid și stabil. Masina are, de asemenea, o ușă si un cadru consolidate care îmbunătățesc foarte mult rigiditatea, capacitățile sale de prelucrare precum și extensibilitatea.

Unitati:

Toate axele sunt alimentate de uneltele digitale. Axele X și Y actioneaza elicoidal aplicat, iar axa Z este acționata de un șurub cu bile.

Ax:

Fara perii profesionale, este alimentat de invertor cu sistem de securitate pentru supraincarcare.

Axul are un rulment industrial care asigură o durabilitate mare.

Racirea se face pe baza de apa si este silentios.

Are o putere de 3 kW, iar viteza de rotație este de 6,000 – 24,000 rot / min.

Este montat in suportul ER20, care poate include bucse de 1 pana la 12,7 mm. Routerul are atasat bucsa elastica ER20 (ER25- in cazul axurilor de 4,5kW sau mai mari si ER32 – in cazul axelor ATC)

Software:

Routerul este echipat cu un program CAD/ CAM. Acesta permite crearea de proiecte rapide (chiar si 3D din poze) si de asemenea procesarea proiectelor in cod-G. Programul permite importarea proiectelor din alte soft-uri precum Corel (* .plt) si AutoCAD (* .dxf). Pentru a genera codul-G nu este neaparat necesara utilizarea programului dat, se poate utiliza orice soft compatibil.

Utilizand programe CAD/ CAM este foarte usor sa facem prelucrari de contur. Programul permite: taierea in unghiuri drepte a materialului, prelucrarea in mai multe straturi pentru a nu deteriora uneltele si creeaza “poduri” pentru ca elementele sa nu cada in timpul prelucrarii. Functia de automatizare permite pozitionarea rapida si precisa a componentelor pentru a maximiza fanta materialului. Cu aceasta functie se poate crea text cu usurinta. Acesta poate fi rotat, scalat si pozitionat de-a lungul curbelor. De asemenea, programul are functii precum matrice, decupari rectangulare, aranjamente circulare de-a lungul curbei, noduri de editare si functii booleene precum adaugarea, scaderea si impartirea.

Directia:

Controlerul are propriul procesor, ceea ce asigura stabilitate si fiabilitate operatiunilor. Controlerul are functia de a analiza dinamic vectorii si face ca routerul sa lucreze fi si cu precizie chiar si pentru cele mai complexe forme. Acest controler permite schimbarea parametrilor si in timpul operatiunilor.

Prin intermediul acestui controler se pot realiza piese in intregime 3D. Routerul are un senzor de inaltime. Memoria routerului permite acestuia sa retina un model pentru a repeta prelucrarea acestuia de mai multe ori.

Frezarea unei usi cu ajutorul routerului

Va invitam sa vizualizati urmatorul video care arata modul de functionare si frezarea unei fete de usi cu un model special.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×