Despre noi

Compania Bodnar Production a apărut ca urmare a experienției acumulate în domeniu pe parcursul a peste 7 ani pe piața industriei de mobila din Italia si Germania.

Pe aceste piete, am efectuat amenajari in diferite magazine (shop fitting) de lux precum Polo Ralph Lauren, Marc’o Polo si Hugo Boss. Mobilierul utilizat in aceste aranjamente a fost produs de o firma de renume din Germania, calitatea acestuia fiind superioara produselor ce se afla astazi pe piata din Romania.

Prin intermediul acestei oportunitati, ne-am propus sa introducem si pe piata romaneasca produse de calitate superioara, cu un design unic si metode de montaj sigure si sofisticate.

Bodnar Production - Mobila la Comanda

Bodnar Production – Mobila la Comanda

Bodnar Production produce, la comanda, dupa preferintele dumneavoastra, o gama variata de mobilier. In portofoliul nostru de produse veti intalni mobilier pentru dormitoare, livinguri, dressinguri, mobilier pentru camere de copii, mobilier office, etc.

Pentru a va oferi mobilierul dorit, conform preferintelor si pentru a ne asigura de corectitudinea fiecarui detaliu veti beneficia de consultanta unuia dintre designerii nostri. Acesta va va insoti la locatia pentru care doriti mobilierul, va face masuratorile necesare, iar pentru a va oferi o perspectiva vizuala asupra produsului si aranjamentului final, designerul va prelucra 3D tot proiectul.

Pachet de servicii complete, de la proiectare la montare

Compania noastra va ofera un pachet de servicii complete pe toata perioada proiectului. Veti avea la dispozitie de la servicii de proiectare si design interior pana la asistență tehnică la montaj si pe perioada executării lucrărilor, toate acestea pentru un spectru foarte larg de variante de mobilier.

Pentru a va oferi cea mai buna calitate atat a produselor, cat si a serviciilor, Bodnar Production colaboreaza cu mai multi designeri cu experienta, iar resursele interne sunt canalizate în special pe producția de mobilier la cel mai înalt standard de calitate.

Noi angajăm cei mai buni oameni, care să aducă cliențior noștri experiența unui serviciu de calitate, livrat de profesioniști.

Bodnar Production si-a propus sa ofere:

  • noutate si varietate in gama de produse
  • calitate superioara la un pret corect
  • o gama de servicii completa
  • suport si consultanta pentru fiecare client in parte.

Oferim o calitate superioară a materialelor și accesoriilor, pentru un mobilier fiabil și rezistent, la un preț corect!

 

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×