Portofoliu Lucrari

In aceasta pagina veti gasi cateva din lucrarile executate de catre Bodnar Production. Producem orice tip de mobilă la comandă, de la dormitoare, livinguri, dressinguri, mobilier pentru restaurante si pentru zona de HORECAmobilier pentru camere de copii, mobilier office etc. Va invitam cu drag sa va uitati peste cateva din lucrarile anterioare.

mobilier-salad-box-vivo-cluj

Galerie Mobilier Spatiu Comercial – Salad Box Vivo Cluj

Pentru Salad Box Vivo Cluj am folosit ca si materiale furnir si lemn masiv de stejar pentru a crea o piesa de mobilier cat mai moderna. Va invitam sa va uitati pe galeria atasata pentru mai multe detalii. 4.7 / 5 ( 3 votes )

sala-conferinte-mobilier-salad-box

Galerie Mobilier Office – Sala Conferinte Salad Box Cluj

Din pacate nu avem mai multe poze in aceasta galerie, dar speram ca cele doua poze din galerie sa va ajute in a decide cat de frumos lucram. Va invitam sa le vizualizati si de asemenea sa va uitati si pe restul pozelor din Portofoliul de lucrari. 4.7 / 5 ( 3 votes )

mobilier-bucatarie-fronturi-frezate-mdf

Galerie Mobilier Bucatarie – Fronturi MDF Frezate Iulia

Pentru Iulia am pregatit o bucatarie in care am folosit fronturi de MDF rezistente la apa, frezate conform cerintei clientei cu ajutorul routerului CNC si vopsite.

masa-conferinte-destine

Galerie Mobilier Office – Masa Conferinte si Dulapuri Arhivare Destine

Prezentarea in cateva poze a mobilier office la comanda pe care l-am facut pentru Destine Holding Cluj. In aceasta galerie veti gasi masa de conferinte culoarea cires precum si un dulap de arhivare in fundalul pozelor. Va invitam de asemea sa vizualizati si restul mobilierului de birou produs pentru Destine in galeria nr 2.

masa-consiliu

Galerie Mobilier Operational – Masa Consiliu si Dulapuri Arhivare Gormet

Pentru Gormet am facut o simulare 3D a viitoarei lucrari dupa care am produs masa de consiliu si dulapurile de arhivare conform proiectului realizat anterior.

saladbox-iulius-mall

Galerie Mobilier HORECA – Salad Box Iulius Mall Cluj

Pentru Salad Box Iulius Mall am produs receptia, logo-ul personalizat Salad Box precum si toate piesele de mobilier care sunt folosite in locatie. Vă invităm să aruncați o privire peste imaginile cu locația și mobilierul HORECA produs.

mobilier-horeca-la-comanda

Galerie Mobilier HORECA – SaladBox Dorobanților Cluj

Pentru SaladBox Dorobantilor Cluj am produs receptia, logo-ul personalizat Salad Box precum si toate piesele de mobilier care sunt folosite in locatie. Vă invităm să aruncați o privire peste imaginile cu locația și mobilierul HORECA produs.

mobilier-birou-destine-cluj

Galerie Mobilier Birou – Destine Holding

Pentru Destine Holding am produs mobilier operational format din birouri, dulapuri pentru arhivare a documentelor precum si un birou directorial. Vă invităm să vă uitați peste piesele de mobilier produse la comandă. 4.7 / 5 ( 3 votes )

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×