• Colaboram cu Bodnar Group inca de la inceputurile Salad Box, de aceea ii recomandam cu cea mai mare placere. Au un talent deosebit in a asculta cererile clientului si de a pune ideile in practica intr-un mod cat se poate de profesionist. Bodnar Group reprezinta pentru noi un partener de incredere, care pe langa executia proiectelor, a incercat intotdeauna sa ne inteleaga compania, sa vada perspectiva de ansamblu si sa vina cu solutii optime pentru nevoile noastre.
  Radu Lupas
  – COO, Salad Box
 • We have a long term partnership with Gabriel and he meets our expectations over and over again. Thank you for your effort and your continuously satisfying cooperation. All the best.
  Florian Sperling
  – Installations, Operations Manager
 • My experiences with Gabriel have always been uncomplicated. He´s a very friendly, conscientious and dutiful fitter. Even if something unexpected happens he is very hard to upset. It is a consistently very good cooperation – thank you Gabriel.
  Christopher Jirka
  – Projektteam

Recomandări – Ce Spun Clienții Bodnar Group

Ne mândrim cu ce spune lumea despre noi, citiți în această pagină câteva din recomandările primite de-a lungul timpului de la clienții noștri.

Ce spun clientii nostri

Daca noi nu v-am convins, poate va conving clientii nostri

Colaboram cu Bodnar Group inca de la inceputurile Salad Box, de aceea ii recomandam cu cea mai mare placere. Au un talent deosebit in a asculta cererile clientului si de a pune ideile in practica intr-un mod cat se poate de profesionist. Bodnar Group reprezinta pentru noi un partener de incredere, care pe langa executia proiectelor, a incercat intotdeauna sa ne inteleaga compania, sa vada perspectiva de ansamblu si sa vina cu solutii optime pentru nevoile noastre.
Radu Lupas
Radu Lupas
COO, Salad Box
We have a long term partnership with Gabriel and he meets our expectations over and over again. Thank you for your effort and your continuously satisfying cooperation. All the best.
Florian Sperling
Florian Sperling
Installations, Operations Manager
My experiences with Gabriel have always been uncomplicated. He´s a very friendly, conscientious and dutiful fitter. Even if something unexpected happens he is very hard to upset. It is a consistently very good cooperation – thank you Gabriel.
Christopher Jirka
Christopher Jirka
Projektteam
Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat. • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×