Servicii

Lista de servicii oferite de către Bodnar Group împreună cu Bodnar Production. Oferim servicii complete de la realizarea randărilor 3D ale viitoarelor piese de mobilier, debitare PAL, producție mobilier de orice fel, logo-uri frezate cu ajutorul routerului CNC, instalare precum si garanția pieselor livrate.

consultanta-pentru-producerea-mobilierului

Consultanță pentru Mobilierul la Comandă

Consultanta este unul dintre cele mai importante procese in construirea unei relatii placute cu clientii nostri. Pentru a oferi produse de calitate, acestea trebuie insotite de servicii complementare. Oferim gratuit servicii de consultanta pentru alegerea pieselor potrivite de mobilier conform spatiului pe care dumneavoastra il aveti de mobilat. 4.7 / 5 ( 7 votes )

design-arhitectural-mobilier

Design Mobilier la Comandă

Designul viitorului dvs mobilier incepe cu o idee. Bineinteles, cea mai importanta idee este cea a clientului. Noi, cu ajutorul designerilor nostri specializati valorificam ideile clientilor, le transpunem in proiecte 3d arhitecturale si le dam viata prin serviciile de productie profesionala. 4.8 / 5 ( 5 votes )

productie-mobilier-la-comanda

Producție Mobilă la Comandă

Etapa de productie se refera la procesul efectiv de prelucrare. In procesul de productie intra subprocese precum debitare, asamblare, furniruire, finisarea si montarea pieselor de mobilier. 4.7 / 5 ( 15 votes )

montaj-profesional-mobilier

Montaj Profesional Mobilier

Nu doar produsul rezultat este important, ci si felul in care toate elementele se imbina. Serviciile noastre continua si dupa finalizarea proiectului, deoarece suntem alaturi de clientii nostri pentru intretinere, service sau pentru a dezvolta noi proiecte impreuna.

operator-cnc-calificat

Operare CNC

Pentru ca ne dorim servicii de cea mai buna calitate si clienti multumiti folosim tehnologie CNC de ultima generatie pentru prelucrarea materialelor necesare realizarii mobilierului. 4.3 / 5 ( 3 votes )

serviciu-de-debitare-pal

Debitare și Frezare PAL

Debitarea este un proces de taiere si este dependent de tehnologia aflata in dotare. Oferim debitare PAL cu materialul nostru sau materialul clientului. Debitarea precum frezarea materialelor este extrem de precisa datorita dotarilor tehnologice de care dispunem si a personalului calificat pentru acest tip de activitate. 4.6 / 5 ( 10 votes )

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×