consultanta-pentru-producerea-mobilierului

Consultanță pentru Mobilierul la Comandă

Consultanta este unul dintre cele mai importante procese in construirea unei relatii placute cu clientii nostri. Pentru a oferi produse de calitate, acestea trebuie insotite de servicii complementare. Oferim gratuit servicii de consultanta pentru alegerea pieselor potrivite de mobilier conform spatiului pe care dumneavoastra il aveti de mobilat.

Oferirea sfatului potrivit este o arta! Pentru noi fiecare client este important si de accea ne dorim sa putem oferi raspunsuri cat mai multor intrebari posibile. Inainte de a va oferi sugestii si a va prezenta ideile nostre, ne informam temeinic despre tendinte, noi aparitii in domeniu, despre dorintele clientului si aspecte tehnice si de usabilitate pe care acesta asteapta sa le primeasca.

Doar cunoscandu-ne clientii putem fi siguri ca oferim cele mai bune solutii.

In procesul oferirii de consultanta ne axam pe flexibilitate, functionalitate si personalizare maxima. In acest fel ne asiguram ca mobilierul proiectat se va concretiza conform asteptarilor clientilor.

Contacteaza-ne si ai parte de consultanta gratuita!

Daca ai o intrebare sau o idee pe care doresti sa o testezi, tot ce trebuie sa faci este sa intri in dialog cu noi, te asteptam cu un mesaj sau telefon din pagina de contact. De asemenea, pentru a-ti forma o idee despre ce putem realiza, te invitam sa vizualizezi galeriile de poze ale mobilierului la comanda produs anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×