serviciu-de-debitare-pal

Debitare și Frezare PAL

Debitarea este un proces de taiere si este dependent de tehnologia aflata in dotare. Oferim debitare PAL cu materialul nostru sau materialul clientului. Debitarea precum frezarea materialelor este extrem de precisa datorita dotarilor tehnologice de care dispunem si a personalului calificat pentru acest tip de activitate.

Debitarea se face cu ajutorul unui program special care optimizeaza procesul de taiere si frezare pentru minimizarea risipei de material. Acest proces se realizeaza cu un router profesional CNC si este manevrat de personal calificat si autorizat din punct de vedere legal pentru efectuarea acestui tip de activitate.

Pentru a beneficia de servicii de debitare și frezare PAL pentru materialul propriu tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail pentru a va prelua comanda.

In functie de detaliile oferite are loc optimizarea procesului pentru a reduce pierderile, se da in lucru materialul catre debitarea si frezarea foii de pal / lemn / MDF dupa care se efectueaza transportul acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×