design-arhitectural-mobilier

Design Mobilier la Comandă

Designul viitorului dvs mobilier incepe cu o idee. Bineinteles, cea mai importanta idee este cea a clientului. Noi, cu ajutorul designerilor nostri specializati valorificam ideile clientilor, le transpunem in proiecte 3d arhitecturale si le dam viata prin serviciile de productie profesionala.

Pentru usurarea procesului este important sa cunoasteti masurile exacte ale spatiului ce urmeaza a fi mobilat, sa va ganditi la o paleta de culori si sa ne oferiti putin timp pentu a va cunoaste mai bine.

In functie de personalitatea dvs, designerii nostri vor proiecta intr-un design 3d spatiul vizat exact asa cum vi-l imaginati. Mobilierul la comanda este cea mai buna varianta de a va pune in valoare spatiul pe care il veti folosi, prin urmare designerii nostri arhitecturali tin cont de spatiul pe care-l doriti sa-l amenajati, astfel incat fiecare proiect este unic si realizat intr-un mod profesionist.

design-mobila-3d

Proiect 3D

Serviciile de design arhitectural pentru piesele de mobilier la comanda sunt oferite drept bonus pentru orice lucrare pe care ne-o oferiti.

Este important de mentionat faptul ca orice material cu care vine clientul pentru exemplificare, inclusiv schite personale va fi luat in considerare in realizarea designului final. Va invitam sa ne contactati pentru realizarea proiectului Dvs.

2 Comments

  • Ioana April 19, 2016 at 19:16

    Multumesc frumos pentru proiect si pentru mobila, sunt foarte multumita de cum a iesit!

    • Gabi Bodnar April 19, 2016 at 19:18

      Si noi multumim pentru poze, le-am pus in portofoliu, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×