montaj-profesional-mobilier

Montaj Profesional Mobilier

Nu doar produsul rezultat este important, ci si felul in care toate elementele se imbina. Serviciile noastre continua si dupa finalizarea proiectului, deoarece suntem alaturi de clientii nostri pentru intretinere, service sau pentru a dezvolta noi proiecte impreuna.

Montajul este un serviciu complementar pe care compania noastra il asigura GRATUIT clientilor. Astfel, ne asiguram ca montarea pieselor de mobilier se face corect si profesional, fara incidente neplacute.

In plus, asigurand montaj clientilor nostri ne asiguram ca mobila este transportata si montata in cele mai bune conditii astfel incat sa se evite situatii precum zgarierea sau deteriorarea mobilierului nou achizitionat. Montarea profesionala a mobilei se realizeaza intr-un timp foarte scurt astfel ca va veti bucura cat mai repede de noua dvs achizitie.

Va invitam sa ne contactati pentru o oferta de pret personalizata, producem orice tip de mobilier pentru orice client, de la clienti casnici la cei industriali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×