productie-mobilier-la-comanda

Producție Mobilă la Comandă

Etapa de productie se refera la procesul efectiv de prelucrare. In procesul de productie intra subprocese precum debitare, asamblare, furniruire, finisarea si montarea pieselor de mobilier.

Acordam o foarte mare atentie fiecarui tip de subproces pentru ca rezultatul final sa fie exceptional. Procesul de fabricare incepe cu receptia materiilor prime semifabricate din lemn, accesorii de montare si fixare si se incheie cu montajul profesional al acestora.

Pentru a da in proces construirea mobilierului, in calitate de client trebuie sa cunoasteti cateva aspecte importante care ne vor ajuta sa avem o colaborare frumoasa de la prima strangere de mana.

  • Fiecare piesa de mobilier este realizata pe comanda, personalizat. Prin urmare, inainte de a solicita orice tip de oferta este important sa cunoasteti dimensiunile spatiului vizat.
  • Ne vine in ajutor si acceptam orice schita din partea clientului in procesul de design. In acest fel ne vom asigura ca produsul pe care vi-l imaginati va fi si cel pe care il veti primi. Cu ajutorul schitei, noi facem design-ul 3d al mobilierului comandat.

Bodnar Group produce mobila la comanda

Activitatea de baza a noastra consta in realizarea la comanda a oricarui tip de mobilier astfel incat va oferim o gama foarte variata de mobila cum ar fi amenajarea spatiilor HORECAbirouri operationale si birouri manageriale, bucatarie, mobila dormitor, mobila living, dressinguri, dulapuri cu usi glisantemobilier pentru baie si hol, mobilier pentru birouri open space, solutii pentru depozitare dosare si consumabile birou.

Va asteptam cu un email sau telefon din pagina de contact pentru a incepe o discutie legata de nevoile Dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Incercam sa raspundem in maxim 48 de ore lucratoare la orice cerere, lucram cu clienti din toata tara cat si din afara ei, indiferent de valoarea proiectului. Va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la numarul de telefon afisat.  • Adresa fabricii: strada Câmpina nr 62 400635 Cluj, Cluj-Napoca România

×